ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

24 Ώρες Rally Raid 2013

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το σημαντικότερο εκτός δρόμου γεγονός στη χώρα μας, το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013.  Ο αγώνας, που μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, έχει μήκος σχεδόν 1000 χιλιόμετρα, τα οποία πρέπει να καλύψουν οι αγωνιζόμενοι μέσα σε 24 ώρες, με περισσότερες από 18 ώρες αγωνιστικής οδήγησης.  Κοτζιά

Πληροφορίες

 

 

 

Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Κοτζιά, στο παλιό Δημαρχείο της Αθήνας, την Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2013 στις 21:00 το βράδυ.  Η πραγματική εκκίνηση θα είναι στις 11:00 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Αυλώνα, όπου και θα τερματίσει ο αγώνας μετά από 24 ώρες την Κυριακή το πρωί.  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή θα γίνει στην Πλατείατην Κυριακή το μεσημέρι, στις 14:30.

Ελεγχος

Κέντρο του αγώνα είναι η μαρτυρική κωμόπολη του Διστόμου, στην πλατεία της οποίας θα βρίσκεται και το bivouac του αγώνα.  Το 24ωρο για το 2013 θα έχει τρεις ειδικές με μήκος 260, 460 και 240 χιλιόμετρα αντίστοιχα, στους άξονες Αυλώνας – Δίστομο, Δίστομο – Στρώμη – Δίστομο και Δίστομο – Αυλώνας.  Περνά από τέσσερεις νομούς, Αττικής, Βοιωτίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας. Ζωντανεύει παλιές ειδικές του Acropolis όπως Δίστομο, Βωξίτες, Καρούτες, Δροσοχώρι, Γραβιά, Στρώμη, Μαυρολιθάρι, Ελευθεροχώρι, Καραβίδια, Ρεγκίνι, Σκούρτα, Άγιος Θωμάς, Πατέρας, Κιθαιρώνας, Αγία Σωτήρα, Ανάληψη κ.λπ.

Η διαδρομή του είναι:

SS1:  Αυλώνας, Σκούρτα, Αγιος Θωμάς, Δαφνούλα, Καλλιθέα, Άρμα, Σχηματάρι, Ύπατο, Ακραίφνιο, Θεσπιές, Ευαγγελίστρια, Αγία Τριάδα, Ανάληψη, Δίστομο.

SS2:  Δίστομο, Χρυσό, Ιτέα, Βίνιανη, Ελαιώνας, Δροσοχώρι, Γραβιά, Οινοχώρι, Στρώμη, Μαυρολιθάρι, Παύλιανη, Οίτη, Σκαμνός, Μενδενίτσα, Κόμνινα, Ρεγκίνι, Ζέλι, Έξαρχος, Δαύλεια, Δίστομο.

SS3:  Δίστομο, Ζάλτσα, Πρόδρομος, Θίσβη, Δόμβραινα, Αμπελοχώρι, Θήβα, Ερυθρές, Βίλια, Βένιζα, Μέγαρα, Αγία Σωτήρα, ΤΙΤΑΝ, Στεφάνη, Σκούρτα, Άγιος Θωμάς, Αυλώνας.

 

Πηγή: e-go.gr

Προβληματισμοί ...

Για ποιό λόγο σιδερώνουν τις πυτζάμες;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account