16 Αυγούστου 2017

-

    Μέλη από πολλές ελληνικές λέσχες μοτοσυκλέτας, V Maniacs, V-STROM Greek Riders, Varadero Club Hellas, BMW Riders Club of Greece, TDM Hellas, ΛΕΜΣ, ΛΕΜΟΤ, κ.α. ενώθηκαν απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα των πυρκαγιών και μετάφεραν προμήθειες στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που πολεμούσαν τα πύρινα μέτωπα στην Ανατολική Αττική.

Εμφανίσεις: 135
Διαβάστε Περισσότερα
11 Αυγούστου 2017

-

    Ολοκληρώθηκε ο εντοπισμός και η μεταφορά τραυματισμένης νεαρής κοπέλας, μετά από πτώση της σε βράχια στην περιοχή Γριά Βάθρα Σαμοθράκης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η κοπέλα φέρει κάταγμα στο πόδι.

Εμφανίσεις: 91
Διαβάστε Περισσότερα
06 Αυγούστου 2017

-   -

    Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο «Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας (snowclub.gr)» προς την AEGEAN AIRLINES με αφορμή την παύση της ευνοϊκής για τους χιονοδρόμους πολιτικής, της δωρεάν μεταφοράς του χιονοδρομικού εξοπλισμού.

Εμφανίσεις: 88
Διαβάστε Περισσότερα
05 Αυγούστου 2017

Aristotle Racing Team1

    Συγχαρητήρια στην ομάδα Aristotle Racing Team (ART) για την κατάκτηση του κυπέλλου για το καλύτερο Design Report ανάμεσα σε 52 ομάδες στο Varano της Ιταλίας αλλά και στην ομάδα UoP Racing που κατέλαβε τη 10η θέση από 120 ομάδες στο Silverstone της Αγγλίας καθώς και την 1η θέση στην κατηγορία Efficiency!

Εμφανίσεις: 71
Διαβάστε Περισσότερα
04 Αυγούστου 2017

-

    Η υπόθεση μπορεί να είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της γερμανικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το Spiegel.  Πως εμπλέκονται Volkswagen, η Audi, η BMW και η Daimler.  Νέα τροπή στο «Dieselgate».

Εμφανίσεις: 123
Διαβάστε Περισσότερα
02 Αυγούστου 2017

-

    Παγκόσμια ανάκληση BMW R1200GS και R1200GS Adventure, για όσες μοτοσυκλέτες κατασκευάστηκαν από Νοέμβριο 2013 ως Ιούλιο 2017.

Εμφανίσεις: 175
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ;

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account