22 Ιουνίου 2017

-

    Παράταση - ανάσα για οδηγούς ανασφάλιστων ΙΧ δίνει η απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, κατά το οποίο ως νέο deadline ορίστηκε η 14η Ιουλίου 2017.

Εμφανίσεις: 96
Διαβάστε Περισσότερα
20 Ιουνίου 2017

-

    Τις δυνατότητες της δραστηριότητας και τα οφέλη της ως προς την καρδιαγγειακή νόσο κατά την περίοδο της γήρανσης ανέλυσαν οι επιστήμονες.  Σκοπός της μελέτης ήταν η αποτίμηση της σωματικής δραστηριότητας στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος των πασχόντων ηλικιωμένων.

Εμφανίσεις: 8
Διαβάστε Περισσότερα
16 Ιουνίου 2017

-

    Σε νομοσχέδιο «σκούπα» που αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπεται ότι όποιος μεθυσμένος οδηγός προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα, πλέον των άλλων, θα του αφαιρείται επί τόπου η άδεια ικανότητας οδηγού για διάστημα 5 ετών ή ακόμα και δια βίου!

Εμφανίσεις: 77
Διαβάστε Περισσότερα
15 Ιουνίου 2017

-

    Με τέσσερα νέα δεδομένα θα υπολογίζονται τα τέλη κυκλοφορίας  2018, σύμφωνα με όσα ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Εμφανίσεις: 330
Διαβάστε Περισσότερα
14 Ιουνίου 2017

-

    Λαθρεμπόριο και στην αγορά του υγραερίου κίνησης με δεκάδες πρατήρια να κλέβουν στην αντλία, με το 20% να διακινείται παράνομα και τελικά με απώλειες για τα δημόσια ταμεία να φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως.

Εμφανίσεις: 242
Διαβάστε Περισσότερα

Κεραυνός σκότωσε κοπάδι στα Αγραφα

Συντάκτης: Ιωάννης Σπυράκος
13 Ιουνίου 2017

-

    Για μια ακόμα φορά τονίζουμε την ανάγκη προσοχής μας στους κεραυνούς!  Ενας κτηνοτρόφος στον μικρό κτηνοτροφικό οικισμό της Ευρυτανίας, Καμάρια Αγράφων έχασε όλο το βιός του μέσα σε μια στιγμή.

Εμφανίσεις: 120
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Ποιά από τις δύο είναι η άλλη όψη του νομίσματος;

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account