Τρείς νέες "πτώσεις" ...

-

    Νεαρή έπεσε στο κενό από ύψος 25 μέτρων στην Αλεξανδρούπολη, 62χρονος έπεσε σε χαράδρα στο Άγιο Όρος και αναρριχητής έπεσε στην Κάλυμνο.

    Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 25 μέτρων στην περιοχή "Κόκκινα Βράχια" της Αλεξανδρούπολης.   Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 16:00 χτες (2-5-2018) και για τον απεγκλωβισμό της ενεργοποιηθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έστησε ειδική επιχείρηση.  Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έπεσε στο κενό στην προσπάθεια της να βγάλει selfie φωτογραφία!

    Πηγή: xronos.gr

 

-

    Νεκρός 62χρονος χτες (2-5-2018), μετά από πτώση σε χαράδρα στο Άγιον Όρος, όπου βρέθηκε για προσκυνηματική επίσκεψη.  Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ διέσχιζε με τρεις συνοδοιπόρους του μονοπάτι, το οποίο συνδέει τις Ιερές Μονές Σίμωνος Πέτρας και Αγίου Γρηγορίου.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 11 το πρωί, το σημείο της πτώσης δεν ήταν προσβάσιμο από ξηράς και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να επιστρατευτεί σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν δια θαλάσσης τον 62χρονο.

    Πηγή: skai.gr

 

KalymnosRescueTeam1

    Η Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου (Kalymnos Rescue Team) διέσωσε την Δευτέρα (30-4-2018) τραυματία αναρριχητή που είχε πτώση στην αναρριχητική διαδρομή Ηλιάδα στην Κάλυμνο.  Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με κάταγμα στο πόδι.

    Πηγή: FB

Προβληματισμοί ...

Ο χρόνος είναι σαν το string... Πίσω, δεν έχει!

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account