18 Οκτωβρίου 2017

-

    Σε συνεργασία προχωρούν η Intelen και η Pleione Energy SA για την μελέτη και δημιουργία έξυπνης οικιακής μονάδας αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας (μπαταρία) μικρής κλίμακας, συνδυάζοντας πρόσφατα αποτελεσματα ελληνικής εφαρμοσμένης έρευνας σε τεχνολογία υλικών αλλά και πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των ενεργειακών ψηφιακών υπηρεσιών.

Εμφανίσεις: 9
Διαβάστε Περισσότερα
17 Οκτωβρίου 2017

-

    Ο αριθμός των εκτρεφόμενων αλόγων παγκοσμίως παρουσιάζει συνεχή κάμψη, κυρίως λόγω εκμηχάνισης της γεωργίας στις αναπτυσσόμενες χώρες, με αποτέλεσμα τα 75 εκατ. αλόγων που εκτρέφονταν το 1950 να μειωθούν στα 58 εκατ. το 2007.

Εμφανίσεις: 37
Διαβάστε Περισσότερα
16 Οκτωβρίου 2017

-

    Οι λαγοκέφαλοι έχουν εξαφανίσει τα ψάρια και κυρίως τα κεφαλόποδα (χταπόδια, σουπιές, καλαμάρια, προκαλώντας τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή στους αλιείς.

Εμφανίσεις: 163
Διαβάστε Περισσότερα

Οι θανατηφόρες καρακάξες

Συντάκτης: Dr. Format
12 Οκτωβρίου 2017

-

    Μεγάλη επιστημονική έρευνα που εξέτασε 2.300 φωλιές κότσυφα αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι καρακάξες μειώνουν απελπιστικά τους πληθυσμούς του κότσυφα!

Εμφανίσεις: 44
Διαβάστε Περισσότερα
06 Οκτωβρίου 2017

- 

    Το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2017, σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα αρκούδα στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου.

Εμφανίσεις: 78
Διαβάστε Περισσότερα
02 Οκτωβρίου 2017

-

    Με αποκορύφωμα κι αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της άτυχης Βρετανής τουρίστριας Σίλια Χόλινγκγουορθ στη Μαρώνεια της Ροδόπης, όπου πιθανολογείται ο θάνατός της σε επίθεση λύκων, ο Offroader.gr κάνει για την ενημέρωσή σας, ένα σύντομο αφιέρωμα στην πρόσφατη δραστηριότητα των λύκων στην Ελλάδα.

Εμφανίσεις: 5033
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μίκυ Μάους και φοράει γάντια;

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account