Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018

-

    Με μεγάλη επιτυχία και για 7η συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, με σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στα χιόνια».

    Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού κορυφώθηκαν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, παρά τη βροχή και το χιονόνερο, με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού.

    Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο για 7η συνεχή χρονιά με 516 εκδηλώσεις σε 44 χώρες, σημειώνοντας τα δεύτερα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής στην ιστορία του προγράμματος.

    Η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, Sarah Lewis, σχολίασε σχετικά, «Στόχος μας είναι να κάνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους τη ζουν κάθε χρόνο.  Είναι η τέταρτη φορά που είχαμε πάνω από 500 εκδηλώσεις παγκοσμίως, κάτι το οποίο σημαίνει ότι προσελκύουμε μεγάλο αριθμό από λάτρεις των χειμερινών sports».

    Οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, έδωσαν την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών και τις οικογένειές τους, να γνωρίσουν και να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο, κάνοντας σκι και παίρνοντας μέρος σε πολλές δραστηριότητες.  Επιπλέον, η Σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης παρείχε εκπτωτικά μαθήματα σκι και snowboard με δωρεάν παροχή εξοπλισμού σε μικρούς και μεγάλους.

    Το 2012 πραγματοποιήθηκαν 225 εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού και το 2015, 645 εκδηλώσεις.

    Για τα επόμενα τρία χρόνια, η Διεθνής Ομοσπονδία Χιονιού στοχεύει σε ομαλή ανάπτυξη και επίτευξη 500 εκδηλώσεων ετησίως έως το 2022.

Πηγή: eox.gr

Προβληματισμοί ...

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα!

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account