4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στη Φυλή

Fyli climb fest 2018

    Στο αναρριχητικό πάρκο Φυλής πραγματοποιείται το ερχόμενο ΣΚ, 21 και 22-4-2018, το Athens Fyli Climb Fest για 4η συνεχή χρονιά.

    Φέτος προσκεκλημένοι είναι ένας απ' τους καλύτερους διεθνώς Big Wall climbers, ο Βέλγος αναρριχητής Sean Villanueva O'Driscoll, καθώς και ο βραβευμένος σκηνοθέτης αναρριχητικών ταινιών Rus Vakrilov.  Οι καλεσμένοι μας, θα παρουσιάσουν ένα μέρος της δουλειάς τους και των τεχνικών τους με βίντεο, όπως επίσης και η Αργυρώ Παπαθανασίου.

    Μια γιορτή της αναρρίχησης και των out-door δραστηριοτήτων στο αναρριχητικό πάρκο Φυλής μας περιμένει με: μαραθώνιο αναρρίχησης με δώρα χορηγών, γνωριμία με την αναρρίχηση, γιόγκα στη φύση, via ferrata, πεζοπορίες, slackline και highline, προβολές ταινιών, μουσική, νυχτερινή αναρρίχηση, ομιλίες και φιλοξενούμενους που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του αναρριχητικού πάρκου του Λεωνιδίου.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, στους χώρους γύρω από τα αναρριχητικά πεδία, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να συμμετέχουν και σε άλλες υπαίθριες (out-door) δραστηριότητες, όπως γιόγκα, πεζοπορίες, via ferrata,  slackline κ.τ.λ. με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών, που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ ως χορηγοί.

    Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με την αμέριστη συμπαράσταση Εκπαιδευτών, Βοηθών Εκπαιδευτών και αναγνωρισμένων αναρριχητών, οι οποίοι θα βοηθήσουν εθελοντικά: Βουτυρόπουλος ΓεώργιοςΔαγδιλλέλης Πέτρος, Ευαγγελίδης Χρήστος, Κανάρης Βαγγέλης, Καραπετάκος Άκης, Μηλιάς Τζώρτζης, Κούκης Γιώργος, Μπακάλης Δημήτρης, Παπαϊωάννου Κήρυκος, Στραβογένης Διονύσης, Τσίτσικας Δημήτρης, Φουνδουλάκης Μανώλης, Χορμοβίτη Μαριγώ και άλλοι των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν αργότερα.

    Οργανωτικοί Υπεύθυνοι: Διονύσης Βασιλόπουλος (τηλ.: 6974358305) & Βαγγέλης Κανάρης (τηλ. 6973737696).

    Μέλη Οργανωτικής Επιτροπής: Δερμεντζής Δημήτρης, Τσίτσικας Δημήτρης, Φέτση Αγγέλα, Φουνδουλάκης Μανώλης

    Εκπαιδευτές Οργανωτικοί Υπεύθυνοι: Βουτυρόπουλος Γιώργος, Καραπετάκος Άκης.

    Γραμματεία: Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς.

    Κεντρικός χώρος εκδηλώσεων: Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς.

    Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα παρευρίσκονται: Κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού (με κινητό ιατρείο) για την κάλυψη της εκδήλωσης, ομάδα εκπαιδευτών διασωστών της Ε.Ο.Ο.Α., κλιμάκιο της Ελληνικής Ε.Ο.Δ. Αττικής κ.α.

    Χώρος φιλοξενίας αναρριχητών εκτός Αττικής: Θα υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης αναρριχητών εκτός Αττικής σε σκηνές σε διαμορφωμένο χώρο κοντά στα βράχια της Τροκάνεζας

 

    Όλοι όσοι συμμετέχουν και σκαρφαλώνουν κατά το διήμερο 21 με 22-4-2018 αποδέχονται απαραίτητα ότι: «ο κάθε αναρριχητής σκαρφαλώνει αποκλειστικά με δική του ευθύνη  και είναι απόλυτα υπεύθυνος για τους χειρισμούς του, αναλαμβάνοντας την ατομική ευθύνη των πράξεών του. Οι παρόντες εκπαιδευτές και μέλη του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής έχουν αποκλειστικά συμβουλευτικό και υποστηρικτικό ρόλο».

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για την αναρρίχηση στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Η αναρριχητική συνάντηση που γίνεται θεσμός!

 

Συνδιοργάνωση Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής & Ν.Π. Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Φυλής, (Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης)

Πηγές: FB, eposfilis.gr

Προβληματισμοί ...

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα!

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account