Το TerraMare συμμετέχει στο 1ο Off Road Adventure Festival

-

 

    Και το TerraMare θα είναι στο 1ο Off Road Adventure Festival.  Σας συναρπάζει το βουνό ή θάλασσα;  Αγαπάτε το Camping;  Το TERRAMARE είναι εδώ για σας.

    Θα βρείτε μια καλά ενημερωμένη ποικιλία προϊόντων της αγαπημένης σας δραστηριότητας, για να απολαύσετε τις εξορμήσεις σας.  Χτενίζουμε εξαντλητικά την παγκόσμια αγορά και επιλέγουμε για σας τα καλύτερα προϊόντα,που ταιριάζουν στα Ελληνικά μικρο-κλίματα και στις δικές σας ανάγκες.  Εσείς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας δραστηριότητα, χωρίς να αγωνιάτε για τον εξοπλισμό σας.

    Συμπιέζουμε τα κοστολόγια και σας προσφέρουμε τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά.  Εσείς κερδίζετε, μόνο κερδίζετε. Γιατί κάθε ευρώ μετράει.

    Ξέρουμε τα προϊόντα που πουλάμε και την χρήση που προορίζονται γιατί είμαστε σαν και σας.  Εσείς ξέρετε ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις ιδιαίτερες δικές σας απαιτήσεις και όχι ότι να ‘ναι.

    Παρέχουμε Service και επάρκεια σε ανταλλακτικά, στα περισσότερα από τα προϊόντα που προσφέρουμε.  Εσείς έχετε στην διάθεσή σας ένα κατάστημα που ξέρετε ότι θα σας φροντίσει και μετά την πώληση.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα για το βουνό και τη θάλασσα.

Προβληματισμοί ...

Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account