Γίνε διασώστης για μια μέρα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

-

    Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προσκαλεί το κοινό να «Πάρει Θέση» στα διασωστικά της σκάφη και να γίνουν όλοι διασώστες για μια μέρα, συμμετέχοντας δωρεάν στη δράση «Πάρε Θέση» που ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 16 του μήνα.

    Οι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκονται στο Λευκό Πύργο, για να υποδεχτούν και να επιβιβάσουν στα σκάφη της ομάδας όλους όσοους θέλουν να μάθουν πως είναι μια επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα και, ταυτόχρονα, να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας και την ασφάλεια στο νερό.

    Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον διασωστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις και να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν όποιον κινδυνεύει στη θάλασσα.  Η δράση θα γίνεται τις καθημερινές από τις 17:30 έως τις 20:30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

    Χορηγός του «Πάρε Θέση» φέτος είναι η εταιρεία PROSET, που δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης μηχανισμών νέας τεχνολογίας και εφαρμογών πληροφορικής.

    Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης 2310 310649 (Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00-17:00).

    Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://doodle.com/poll/hn2wk6ui29dyq7ny

Προβληματισμοί ...

Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account