Παραποτάμια 2018

parapotamia2018

    Ο σύλλογος ΕΟΣ Πανταβρέχει στις 29-7-2018 διοργανώνει τον αγώνα οδοιπορίας "ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ 2018": Διπόταμα Προυσού - Γέφυρα Μπακογιάννη - Πλατεία Προδρόμου, διαδρομής 8,6 χιλιομέτρων.

    Ώρα εκκίνησης 9:30 (πμ).  Τα 8χλμ είναι μέσα στην κοίτη του Κρικελοπόταμου και 600 μέτρα μονοπάτι.  Υπάρχουν 35 περάσματα μέσα στο νερό, βάθους μέχρι 50 εκ.

    Θα δοθούν κύπελλα στις 3 πρώτες (γυναίκες) και τους 3 πρώτους (άνδρες).  Όλοι οι συμμετέχοντες με υπεύθυνη δήλωση θα δηλώνουν την ατομική τους ευθύνη της συμμετοχής.

Απαραίτητος Εξοπλισμός

    Σακίδιο, παγούρι με νερό(2 λίτρα), σνακ, παπούτσια ποταμοδιάσχισης, μπατόν, ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ φούτερ η fleece, αντιανεμικό, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, ατομικό φαρμακείο. Καλό είναι να έχετε και μια δεύτερη αλλαξιά και δεύτερα παπούτσια.

Κόστος

    Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 ευρώ που τα δίνετε εκεί στους διοργανωτές του ΕΟΣ Πανταβρέχει.  Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο απο το χωριό Πρόδρομος Ευρυτανίας προς στη θέση Διπόταμα (αρχή αγώνα οδοιπορίας).

    Οι συμμετέχοντες μπορούν να έρθουν με τα οχήματα τους στον Πρόδρομο και από εκεί με πούλμαν θα μεταφερθούν στην εκκίνηση.  Ώρα αναχώρησης από Πρόδρομο 07:30

    Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες, μια αγωνιστική και μια ομάδα απλής συμμετοχής.  Η δεύτερη ομάδα με της οδηγίες του αρχηγού αναλαμβάνοντας την διαδρομή και με μια η δύο στάσεις θα προχωρήσει στον τερματισμό της διαδρομής.

    Η βράβευση των αθλητών θα γίνει 3 ώρες μετά την εκκίνηση.

    Από το κυλικείο της πλατείας θα προσφερθούν κατά τη διάρκεια της αναμονής και της βράβευσης δωρεάν καφές, αναψυκτικά, τσίπουρο.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι και 3 ημέρες πριν την έναρξη στο email: eopantavrexei@gmail.com
Τηλ επικοινωνίας: Ντέκας Βασίλης 2237080629

Προβληματισμοί ...

Mε το καυσαέριο που αναπνέουμε, αντί στον γιατρό, πρέπει να πηγαίνουμε στο συνεργείο.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account