Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Λουκάς Γιαννακούλης (1960 - 2013)

GianLouka 1

    Αυτές τις ημέρες, κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου, το μυαλό κι η ψυχή μου βαραίνει κι επιστρέφει στα παλιά.  Η αιτία είναι ο απρόσμενος χαμός του Λουκά Γιαννακούλη εκεί στο τελείωμα του 2013.  Εφτά ολόκληρα χρόνια δεν εύρισκα το κουράγιο να γράψω δυο λέξεις για αυτόν τον μοναδικό Έλληνα που είχα την τύχη να γνωρίσω και φέτος πήρα την τελική απόφαση να παλέψω με τις λέξεις μήπως και λυτρωθώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναβάθμιση ακρίβειας γεωεντοπισμού του 112

-

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τη Google και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone, Wind, Forthnet), προχώρησε στην υλοποίηση της υπηρεσίας Android Emergency Location Service (ELS) για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Συστήνεται επιτροπή για τη διεκδίκηση μεγάλων διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού

-

    Τη σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής για τη «Διεκδίκηση και Διεξαγωγή Μεγάλων Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού», με επικεφαλής τον μηχανολόγο μηχανικό και δημοσιογράφο, Τάκη Πουρναράκη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε εκδήλωση που -συμβολικά- έγινε κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν θα μιλάμε για τουρισμό στις περιοχές που θα υψωθούν ανεμογεννήτριες

-

    Ο Ηλίας Γερμαντζίδης, στα 31 του χρόνια, τοπογράφος μηχανικός με έδρα την πόλη της Ξάνθης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ταυτόχρονα βοηθά όλους όσους επιζητούμε την εμπειρία της ελληνικής φύσης, βουνού και θάλασσας, να τη βιώσουμε με ασφάλεια.  Η εταιρεία «ROUTE maps» που ίδρυσε ο Ηλίας το 2016, χαρτογραφεί ορεινούς όγκους, μονοπάτια και δάση αλλά και πελάγη, όρμους έως λιμάνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Καλά Χριστούγεννα

Xmas 2019

Ο Offroader.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα για εσάς και την οικογένειά σας !

Καλά Χριστούγεννα

123

Ο Offroader.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα για εσάς και την οικογένειά σας !

ΦΕΚ για την προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου

-

    Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (391/Δ/3-10-2018) το Προεδρικό Διάταγμα χαρακτηρισμού του Κυπαρισσιακού Κόλπου ως Περιοχής Προστασίας της Φύσης.  Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΠΔ εξασφαλίζει:

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Θωμάς Νταβαρίνος πάτησε την Communism 7.495m

Ntavarinos

    Ο Αγραφιώτης Θωμάς Νταβαρίνος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων πάτησε τον περασμένο Αύγουστο (2018), την κορυφή Communism στο μακρινό Τατζικιστάν με υψομετρο 7.495μ.  Ο Θωμάς είναι πολύπειρος ορειβάτης με αρκετές κατακτήσεις μεγάλων κορυφών στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

FuelGR: βρείτε το φθηνότερο καύσιμο

-

    Η έξυπνη επιλογή πρατηρίου μπορεί να εξοικονομήσει στον μέσο καταναλωτή ως και μερικές εκατοντάδες ευρώ, σε ετήσια βάση.  Ένα εργαλείο που συμβάλλει σε αυτό είναι το fuelGR, μια ελληνική δωρεάν εφαρμογή για κινητό (Android, iPhone) ή Η/Υ (browser), που παρέχει ενημέρωση για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο «Ελληνικός» Μεσογειακός Χαμαιλέοντας ζει στην Σάμο

-

    Ο Μεσογειακός χαμαιλέοντας αποτελεί ένα ξεχωριστό ζώο το οποίο στις περισσότερες περιοχές του κόσμου όπου απαντάται, αναγνωρίζεται από όλους ως ένα εμβληματικό είδος. Στο νησί της Σάμου συνεχίζει να επιβιώνει ένας από τους τελευταίους πληθυσμούς του Μεσογειακού Χαμαιλέοντα στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Όσοι δεν μπορείτε να γελάσετε με τους εαυτούς σας, αφήστε να το κάνουν οι άλλοι.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account