Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader

Προορισμοί

  • Συνεργάτες και φίλοι του offroader μοιράζονται μαζί μας εμπειρίες από τα ταξίδια τους. Απολαύστε διαδρομές και πάρτε ιδέες...
  • 1

Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών

-

    Το 2014 ο Offroader.gr βρέθηκε στο, υπό κατασκευή τότε, Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών και είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τους διαχειριστές του Αποστόλη Τσιμπανάκο και Φώτη Δελημήτρο.  Από τότε το καταφύγιο έχει εξελιχθεί σε σπουδαίο κέντρο αναφοράς της περιοχής, χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες που κάνουν ο Τόλης κι ο Φώτης.  Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

    Το ορειβατικό καταφύγιο Μελισσουργών διαθέτει πέντε πεντάκλινα δωμάτια με θέρμανση, καθένα από τα οποία έχει το δικό του ανεξάρτητο μπάνιο. Το κόστος της διανυκτέρευσης στα δωμάτια του καταφυγίου είναι 13€ ανά άτομο.

-

    Σε ξεχωριστό χώρο βρίσκεται η σάλα με το πετρόχτιστο τζάκι το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

-

-

-

    Επιπλέον, στο ελατόδασος που περιβάλλει το καταφύγιο υπάρχει μεγάλος χώρος, ιδανικά διαμορφωμένος για κατασκήνωση με εξωτερικές ντουζιέρες για τους καλοκαιρινούς μήνες.

-

-

-

    Η κουζίνα του καταφυγίου λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και είναι σε θέση να παρέχει πλήρη διατροφή στους φιλοξενούμενους.

 

    Για πληροφορίες και κρατήσεις:

  • Αποστόλης Τσιμπανάκος: 6980682589
  • Φώτης Δελημήτρος: 6973854642

Ιστοσελίδα του καταφυγίου: http://katafigiomelissourgwn.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης: εδώ

Προβληματισμοί ...

Οποιος καλά του κάθεται και πιο καλά γυρεύει, ο διάολος του κώλου του κουκιά του μαγειρεύει.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account