Η Motorcycle Riding Academy στο 1ο Off Road Adventure Festival
Ο Θανάσης Χούντρας, ιδρυτής της Motorcycle Riding Academy, γνωρίζει τις μοτοσυκλέτες όσο λίγοι στην Ελλάδα. Θα έχετε την ευκαιρία να τον συναντήσετε στο 1ο Off Road Adventure Festival.
Τα τελευταία 32 χρόνια έχει οδηγήσει περισσότερες από 1.000 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάθε είδους, σε άσφαλτο και χώμα, εντός και εκτός Ελλάδος. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα enduro, αμέτρητες νίκες και διακρίσεις στα 22 χρόνια που συμμετείχε σε αγώνες.
Είναι ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε στο Rally Dakar με μοτοσυκλέτα (1997), αλλά και στο Enduro του Touquet (1985) αλλά και σε 24ωρους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, όπου και κατέλαβε την 8η θέση με την ομάδα του Σίμου Ταμπαξή.
Το 1998 και μετά από 16 χρόνια σε αγώνες κάθε είδους (enduro, ταχύτητα, supermoto) ξεκίνησε το Riding School, αρχικά ως παροχή για τους αναγνώστες του περιοδικού «0-300» του οποίου ήταν και ο εκδότης.
Πλέον η σχολή έχει ποσοστό ικανοποιημένων μαθητών που ξεπερνά το 99%. Περισσότεροι από 9.000 μαθητές έχουν περάσει από τα «θρανία» της στην Ελλάδα και στην Κύπρο βελτιώνοντας την κατάρτισή τους και τις οδηγικές τους ικανότητες.
Σήμερα δραστηριοποιείται έντονα σε θέματα οδικής ασφάλειας, μέσω της «Ακαδημίας Ασφαλούς Οδήγησης – Riding School Θανάσης Χούντρας» ενώ παράλληλα στελεχώνει με θέματα μοτοσυκλέτας την τηλεοπτική εκπομπή «Traction» του ΣΤΑΡ και αρθρογραφεί σε μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στην Ελλάδα, το Newsbeast.gr.